Spam de la thecupidon.com prin Cristi Draghici

Azi am primit spam de la thecupidon.com cica o anume Ambra vrea sa ma imbarlige, adica sa ii dau eu join, poate chiar sa-mi fac cont la ei. Cica asa vom cunoaste mai multe persoane. Mda … hai sa investigam.

In primul rand ma cam roade sa stiu cine vinde baze de date, de am ajuns eu in curtea thecupidon.com dar sa zicem ca trecem peste.

In al doilea rand sa vedem cine este acest Cristi Draghici.

Domeniul thecupidon.com este inregistrat pe numele lui Cristi Draghici, un nene (spammer ?) din Craiova

Cristi Draghici
Str. Craiovei nr.49, com. Simnicu de Sus,
Craiova, Dj 11000
Romania

Are si el ca tot omul un mobil: +40727597515 (nu, n-o sa-l sun sa-i spun de ma-sa).

Si printre altele mai are si niste websiteuri pe .ro. Am descoperit doar 2: afacericlub.ro si machoman.ro (a se vedea asta cu macho, pentru ca celalalt site al lui Draghici nu merge).

Are si email:crispedia@yahoo.com

Pentru cine e interesat de headere:

From Ambra Fri May  9 05:05:50 2008
Return-Path: <ambra_supersexy@yahoo.com>
Authentication-Results: mta148.mail.re4.yahoo.com  from=yahoo.com; domainkeys=neutral (no sig)
Received: from 89.38.208.78  (EHLO mail.net10.ro) (89.38.208.78)
  by mta148.mail.re4.yahoo.com with SMTP; Fri, 09 May 2008 08:18:47 -0700
Received: from s020.hostway.ro [193.223.101.120] by mail.net10.ro with SMTP;
   Fri, 9 May 2008 15:05:49 +0300
Date: Fri, 9 May 2008 15:05:50 +0300
Return-Path: ambra_supersexy@yahoo.com

Sa nu uit, acel ip frumos 89.38.208.78, este al celor de la mail.net10.ro, cei care hosteaza si thecupidon.com adica livehosting.ro detinut de cristirambo@yahoo.com (rambo :) ) Hai sa-i zicem si numele: Tanasescu Marius Liviu. Si el din aceeasi localitate ca si inculpatul cu thecupidon.com.

Hai ca am facut pe detectivu’ destul, intrebarea e daca ii dau in gat la anrcti.ro sau la dataprotection.ro ?

Sunt sigur ca si lui gupi i-ar placea :)